Cultura

Teatre

Entrades exhaurides amb l'espectacle «La Xef Pipa» en l'estrena de la nova temporada de Diumenges al Teatre

La programació del cicle continuarà el diumenge 12 de febrer amb la companyia Sgratta, que presentarà l’obra "Les pirates de terra endins"

Per Redacció

Un moment de l'espectacle «La Xef Pipa», el passat diumenge a la tarda, al Teatre del Casal
Un moment de l'espectacle «La Xef Pipa», el passat diumenge a la tarda, al Teatre del Casal | Cedida

El cicle familiar Diumenges al Teatre va obrir la seva nova temporada, el passat diumenge a la tarda, al Teatre del Casal. Ho va fer amb l'espectacle "La Xef Pipa" de la companyia Coma14 –inclòs dins de la programació de la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic–. Amb el cartell d'entrades exhaurides, els assistents van gaudir d'aquesta producció –creada i dirigida pel director de teatre mallorquí Tolo Ferrà– en la què es barregen els llenguatges del clown i de les titelles i on l'humor és un dels grans protagonistes. Durant l'obra, el públic va poder gaudir de la interacció amb els personatges durant l’accidentada estrena d’un programa de televisió, cantant les cançons en directe, participant en un concurs en viu i divertint-se amb la Xef Pipa i els desastres del seu ajudant improvisat. 

Properes obres del cicle

La programació del cicle continuarà el diumenge 12 de febrer amb la companyia Sgratta, que presentarà l’obra "Les pirates de terra endins", protagonitzada per dues germanes de terres de secà que inicien un llarg viatge per anar a veure el mar i descobrir l’extraordinària vida de tres dones pirates. 

El 19 de març el cicle Diumenges al teatre portarà a Cambrils l’espectacle de màgia "Mirada de Maga" de la companyia "Niñas del Mago", formada per dues il·lusionistes que porten quasi 18 anys trencant tòpics i que han estat reconegudes amb guardons com el Premi Internacional MagicValongo Portugal 2014. 

La temporada acabarà el 16 d’abril amb un musical familiar on les fruites i les verdures canten.  L’espectacle de de Jordi Folck i Aleix Losa està basat en el llibre "Un Consomé de Contes" (La Galera), que l’Úrsula i el seu nebot Tomàs aniran explicant al públic des d’una botiga de fruites i verdures. 

El cicle està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre.

Les entrades es al preu de 4 euros al web www.entradium.com.

Tots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n).

Comenta aquest article