Societat

Joventut

Un grup de 69 joves cambrilencs participa a l'esquiada a la Molina organitzada pel Departament de Joventut

La segona sortida de la nova temporada de L’Estenedor serà un cap de setmana a Prades per a joves de 12 a 17 anys que es portarà a terme del 5 al 7 de maig

Per Redacció

Foto de grup dels participants en l'esquiada
Foto de grup dels participants en l'esquiada | Cedida

Un grup de 69 joves de Cambrils han gaudit aquest cap de setmana de l’esquiada a la Molina organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. La sortida forma part dels programes l’Estenedor i Joves+20 del nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2026, que ofereixen activitats formatives i lúdiques per a joves de 12 a 30 anys a preus subvencionats. 

L’esquiada és una proposta dirigida a joves de 14 a 30 anys que cada any té molt bona acollida. El preu és de 100 euros i inclou allotjament amb mitja pensió a l’Alberg la Molina, desplaçament, dos dies de forfait, assegurança i monitoratge. En aquest cas, la sortida s’ha realitzat conjuntament amb el Departament de Joventut de Reus, que ha organitzat un altre autobús amb 69 joves més.  

Sortida a Prades el proper mes de maig

La segona sortida de la nova temporada de L’Estenedor serà un cap de setmana a Prades per a joves de 12 a 17 anys que es portarà a terme del 5 al 7 de maig. Els i les participants s'allotjaran a l’alberg Finca de Prades, on podran gaudir de piscina, pistes esportives i ping-pong, entre altres. El preu, de 45 euros, inclou allotjament amb pensió completa, assegurança, transport i activitats.  

El programa L’Estenedor d’hivern-primavera es va iniciar aquest gener amb la Setmana Cultural Japonesa i un Escape Room a l’Ateneu Juvenil. Entre les properes activitats programades, a banda de la sortida a Prades, hi ha un taller de creació en 3D i mecànica, i un curs de pre-monitor. A més, aquest trimestre es reprèn l’activitat de reforç escolar (que enguany compta amb un nou grup de BAT) i tornen les visites del Punt d’Informació Juvenil als patis dels cinc instituts del municipi per donar a conèixer els recursos i serveis del Departament de Joventut a l’alumnat.   

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que les activitats lúdiques subvencionades faciliten l’accés del jovent al lleure i són una bona oportunitat per fomentar el vincle amb i entre les persones joves. 

Comenta aquest article