Esports

Atletisme

Quatre medalles per als atletes del Club Atletisme Cambrils al campionat territorial de proves combinades d'hivern

El treball principal ha estat reprendre els entrenaments de tota l'escola d'Atletisme, i això s'ha vist reflectit en els bons resultats aconseguits

Per Redacció

Imatge d'un dels podis
Imatge d'un dels podis | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils continuen entrenant i competint a un gran nivell malgrat les dificultats, una d'aquestes, la falta de llum en les pistes d'atletisme. El treball principal ha estat reprendre els entrenaments de tota l'escola d'Atletisme, i això s'ha vist reflectit en els bons resultats aconseguits, demostrant que la continuïtat està assegurada.

El cap de setmana del 28 i 29 de gener, es va celebrar el Campionat Territorial de Proves Combinades d'Hivern S-12, S-14, S-16 i S-18 en l'anella del Mediterrani de Tarragona.

Femení:

En la categoria sub12, dos podis –medalles de plata i de bronze– per a les atletes Martina Gómez que va quedar segona i Lola De San José que va ser tercera. Bona competició per a Vega Alonso que va aconseguir el lloc número 15 i continua adquirint experiència en campionats.

En la categoria sub16, podi i medalla d'or per a Aina Ferré, que va ser la campiona de les proves combinades amb 2.754 punts. D'altra banda, Silvia García també va completar un bon campionat acabant en la posició 9, i el lloc número 13 va ser per a Zoe Dorado.

En la categoria sub18, Clàudia Nolla va ser tercera i es va penjar el bronze amb 1.973 punts.

Masculí:

En la categoria sub12, Daniel Cabau va finalitzar en 7a posició amb 519 puntos; Oriol Guinart va acabar les proves combinades en el lloc número 11, i Roger Arribas el 17è. Els tres atletes continuen a un gran nivell i segueixen aconseguint més experiència en competicions.

En la categoria sub16, Lucas Buj va ser quart amb un magnífic campionat i 2.044 punts fregant el tercer lloc, i quedant primer en la seva sèrie de 1.000 metres.

Altres competicions atlètiques

El dissabte 28 de gener, paral·lelament, es va realitzar un control on Mia Linkert, Marta Molina i Paula Fernández continuen realitzant tests de temporada a un bon nivell.

També el dia 22 de gener diversos atletes del Club Atletisme Cambrils van competir en el XXVI Cros Sant Sebastià de La Canonja. En categoria benjamí masculí, Oriol Guinart va aconseguir medalla de plata disputant l'or a l'esprint. En femení, en la categoria prebenjamí, Elia Bayon va assolir la primera posició en una magnifica cursa que va aconseguir la medalla d'or. En benjamí, Martina Gómez va acabar en cinquena posició competint l'or amb el grup capdavanter seguida de Lola De San José en sisena posició. Finalment, en infantil femení, Zoe Dorado va finalitzar en cinquena posició.

Diferents imatges de les competicions en les què han participat els atletes del Club Atletisme Cambrils (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article