Desfeta del Cambrils Unió davant del Valls

Al minut 23 de partit els cambrilencs ja perdien per un contundent 0 a 5; el resultat final va ser de 0 a 6

Imatge del partit entre el Cambrils Unió i el Valls, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                               Primera Catalana                          Grup 3

Cambrils Unió 0 - UE Valls 6

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Roger Cunyat, Marcelo, Agüero, Menacho, Ivan Martínez (Gito m.46), Rubio (Chufi m. 76), Joel Marigot (Pau Prados m.61), Marc Benito (Cholo m.46) i Ikaro (Ramon Lladó m.46).

Gols: 0-1 m. 3; 0-2 m. 7; 0-3 m. 10; 0-4 m.17; 0-5 m. 23; 0-6 m.69

Targetes: grogues a Iván Martínez, Rubio i Cholo.

El Cambrils Unió ha acabat el seu "Tourmalet" particular amb l'enfrontament, durant tres diumenges seguits, amb els tres primers del seu grup. I l'ha acabat de la pitjor manera possible, encaixant una contundent derrota a casa amb el Valls per un 0 a 6; els altres dos partits també es van perdre; l'un amb el Reddis (1-3) i l'altre amb el Santfeliuenc (3-0).
En el cas d'aquest passat dissabte a l'estadi municipal, poques vegades s'ha vist en un partit que el minut 23 ja es perdi per 0 gols a 5 i a casa. Els gols van anar caient l'un rere l'altre; el primer al minut 3 després d'un centre des de l'esquerre; el 0 a 2 i el 0 a 3 als minuts 7 i 10  de dos xuts des de fora l'àrea; el 0 a 4 al minut 17 després de un córner i el 0 a 5 al minut 23, aprofitant un refús d'Edgar. Van ser vint-i-tres minuts en que un Cambrils desubicat, desdibuixat i mal col·locat, va sofrir un atac i gol continuat del Valls i sense que l'equip local trobés alguna solució per tapar aquesta sagnia. El Cambrils Unió va tirar per primera vegada a porteria al minut 21 i al 42 es va produir l'únic xut amb perill, a càrrec  de Llobet, i que va ser rebutjat in extremis pel porter del Valls.
En el segon temps el Cambrils "només" va encaixar un altra gol, al minut 68 d'un xut des de lluny, però en tot aquest períodes no va aconseguir arribar cap vegada davant la porteria contrària.
Amb aquest partit s'ha arribat al final de la primera volta amb un balanç de tan sols 3 victòries i amb 12 derrotes. Queda tota la segona volta en la que el Cambrils Unió ha de reaccionar i mirar de buscar solucions, ja no val aferrar-se al tema dels lesionats, per evitar la zona de descens en una temporada on la salvació no es tan difícil. Aquest proper dissabte el Cambrils Unió té una bona ocasió per canviar el rumb ja que jugarà davant l'Ascó, el penúltim classificat del grup.