Clara victòria del Cambrils Unió B contra el Vila-seca B que el referma en el liderat

Els cambrilencs es van imposar per un clar 4 a 0 i segueixen liderant en solitari la classificació del seu grup

Un moment del partit del Cambrils Unió B contra el Vila-seca B, dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Quarta Catalana - Grup 23

Cambrils Unió B 4 - Vila-seca B 0

El Cambrils Unió B va sumar, aquest passat dissabte, una nova victòria. Ho va fer davant del Vila-seca B –setè classificat– i de forma clara per 4 a 0. Els cambrilencs van dominar el partit des de l'inici, malgrat en els primers minuts van patir un cert descontrol i algunes pèrdues de pilota. En el minut 8 de joc va arribar el primer gols dels locals obra de Mohamed Boukharrak. A partir d'aquí, el Cambrils Unió es va anar sentint còmode amb la pilota i va controlar el joc. Cinc minuts abans del descans, en el 40, novament Mohamed Boukharrak va anotar el segon dels locals. Ja en la segona part van arribar dos gols més, en els minuts 60 i 72, tots dos obra de Reece, un d'aquests de penal. Els cambrilencs no van tenir massa problemes per anotar-se un nou triomf que el consolida en la primera posició del grup i que, juntament amb la derrota de les Borges del Camp, el fan prendre més distància. El Cambrils Unió B compta amb 42 punts, mentre que les Borges té 37 punts.

A destacar una incidència que es va produir durant el partit quan un jugador local va patir un cop al cap al xocar contra un altre jugador rival i va haver de ser atès per una ambulància que es va desplaçar al camp municipal de futbol.

El proper dissabte 4 de febrer, l'equip es desplaçarà al camp del Pare Manyanet –tercer classificat–.

Un moment del partit entre el Cambrils Unió B i el Vila-seca B (foto: Juan Antonio Dorado)