Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils surt derrotat de la complicada pista del CEP Vallfogona, en el primer partit de la segona volta

Els cambrilencs van caure derrotats per 73 a 69 a la complicada pista del CEP Vallfogona, a Vallfogona de Balaguer

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el CEP Vallfogona, disputat el passat setembre
Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el CEP Vallfogona, disputat el passat setembre | Berta Ruiz

Bàsquet

Segona Categoria Masculina  (Fase Prèvia 1)

CEP Vallfogona 73 - Cofran 95 CB Cambrils 69

Alex Rodríguez (26), Pere Tost (2), Ferran Torres (12), Marc Gené (8), Rubén Martínez (10) - Raúl Martínez (2), Enric Maduell (3), Roger Audi (2) , Rubén Molina (4)
3 Triples (1 Rodríguez, 2 Rb. Martínez).
28/48 Tirs lliures.      23 faltes personals.       Eliminats: Tost
Parcials: 23 – 14 / 21 – 17 / 20 – 19 / 9 – 19

El Cofran 95 CB Cambrils masculí va sortir derrotat de la difícil pista del CEP Vallfogona, a Vallfogona de Balaguer, en el primer partit de la segona volta. Una pista molt complicada per a jugar per les seves característiques ja que és una pista molt lliscant, amb unes cistelles molt dures i una dimensions del pavelló molt reduïdes. A més, l'equip es presentava amb només nou jugadors degut a les baixes per lesions i d'altres per motius personals.

L’inici del partit va ser igualat però els cambrilencs no es trobaven còmodes a pista. Un joc molt dur per part dels locals, amb el factor de jugar a casa, feia que a partir del minut 5, aconseguissin un parcial de 12-2 (23-11). Sense trobar solucions a l’empenta del rival, en l’últim minut els cambrilencs van reduir a 8 punts la diferència (23-14).
En el segon període, els de Vallfogona van continuar imposant el seu ritme, no concedint cistelles fàcils i aplicant un joc dur sota cistella, fent que les opcions d’anotar dels de Cambrils passessin per l’encert des de la línia de tirs lliures. Tot i que els locals van aconseguir un avantatge de 17 punts en el minut 17 (36-19), els cambrilencs es van poder sobreposar per trencar la sangria i es va marxar al descans 13 punts pel darrere (44-31).

Sabedors que si es descentraven, el partit se’ls podria escapar per molta diferència de punts, el Cambrils va començar a pujar el nivell defensiu. Tot i no poder escurçar la diferència en el marcador, els cambrilencs la van mantenir més o menys igual i van iniciar el darrer períoder amb un marcador de 64 a 50. En el darrer quart, degut a la duresa dels locals, aquests es van anar carregant de faltes personals. El Vallfogona no deixava anotar de prop de cistella, però propiciava que els blaus anessin als llançaments de tirs lliures. A diferència de l'anterior partit, el Cambrils no va estar prou encertat des d'aquesta distància. En aquest període només es van convertir tres cistelles de camp i tota la resta va ser de tir lliure. Malgrat guanyar el darrer parcial per 9 a 19, no es va poder remuntar el partit i es va acabar amb el definitiu 73 a 69. El CB Cambrils sí va poder salvar el bàsquet average particular, ja que a casa se’ls va guanyar per 10 punts.

El proper diumenge 5 de febrer, el Cofran 95 CB Cambrils jugarà el primer dels dos partits seguits a casa. Serà a les 10.45 hores davant de l'Alpicat B al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article