Informació general

Intervenció policial

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una partida il·legal de pòquer a Cambrils i intervenen prop de 29.000 euros en fitxes

Hi ha sis persones denunciades així com el responsable de l’establiment per permetre la partida

Per Redacció

Imatge de la intervenció policial en un bar de l'Eixample Platja
Imatge de la intervenció policial en un bar de l'Eixample Platja | Cedida (Mossos d'Esquadra)

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Policial Camp de Tarragona van denunciar, aquest passat dilluns, el responsable d’un bar de Cambrils  i sis homes per una partida il·legal de pòquer.

La investigació va començar fa unes setmanes arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de timbes de pòquer il·legals en aquest establiment públic ubicat al passeig de Francesc Macià, a l'Eixample Platja. Després de diverses gestions, dilluns passat pels volts de les 21 hores, els agents van irrompre al local i van comprovar que es tractava d’una partida amb un total de sis jugadors i amb plena connivència del mateix establiment.

En aquesta entrada, els mossos van intervenir quatre baralles de cartes de pòquer, quatre tapets de sobretaula i tres maletins metàl·lics amb prop de 900 fitxes de joc de diversos punts de valor que en el seu canvi equivaldrien a gairebé 29.000 euros. Els agents van comprovar que del conjunt de totes aquestes fitxes, en aquell moment hi havia en joc les fitxes d’un d’aquests maletins, l’equivalent a uns 12.368 euros.

El responsable del bar i els sis implicats van ser denunciats en base a la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya.

 

Comenta aquest article