Informació general

Successos

Els Mossos detenen un home per 18 robatoris en vehicles aparcats al voltant de l'estació de tren

El detingut també havia robat, unes hores abans de la seva detenció, una bicicleta i un monopatí elèctric

Per Redacció

Monopatí elèctric que va ser sustret pel detingut
Monopatí elèctric que va ser sustret pel detingut | Cedida

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Cambrils van detenir dissabte passat, 14 de gener, un home de 18 anys, com a presumpte autor d’un robatori i furt d’us de vehicle, 18 delictes de robatori amb força a interior de vehicle, apropiació indeguda i furt. Els fets van tenir lloc el mateix dia de la seva detenció a l’aparcament de l’estació de trens de Cambrils, a l’avinguda Charles Darwin, quan pels volts de les 09.00 hores del matí, els Mossos van ser alertats que un desconegut havia causat danys a una vintena de vehicles. En arribar al lloc, van comprovar que l’autor havia sostret objectes de l’interior de 18 turismes els quals presentaven vidres trencats i interiors remenats.

Mentre els agents efectuaven les corresponents gestions de comprovació i recerca dels titulars dels vehicles, van tenir coneixement que un home estava intentant trencar amb una pedra el cadenat d’un patinet elèctric estacionat en un aparcament de bicicletes d’una zona molt pròxima al lloc dels fets. La col·laboració ciutadana va permetre disposar de la descripció del sospitós al qual van localitzar i sorprendre in fraganti quan pretenia endur-se’l.

Detenció de l'individu amb tota mena d'objectes

Altres efectius policials es van desplegar a la zona de l’estació i van comprovar que a l’entorn de les vies, el lladre havia deixat diverses bosses i motxilles amb tota mena d’objectes per emportar-se amb tren, juntament amb una bicicleta valorada en 1.000 euros i un petit monopatí elèctric. En l’escorcoll, a banda de trobar-li diners en efectiu i petit material electrònic, també se li va trobar un trencavidres i uns guants de treball. Per tot plegat i davant la insistent negativa a identificar-se, se’l va detenir.

Posteriorment, els Mossos van comprovar que es tractava de la mateixa persona que unes hores abans se l’havia vist fugir amb una bicicleta i un monopatí elèctric, després d’haver tingut un accident amb un vehicle que prèviament havia sostret. El lladre, que no disposa de permís de conduir, va deixar abandonat el turisme accidentat a l’avinguda del Nou Cambrils. 

L’home, el qual acumula fins a 11 antecedents policials, va passar diumenge passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Per la seva part els Mossos continuen fent gestions amb alguns dels objectes recuperats al detingut i que encara no s’han pogut retornar perquè no s’han localitzat els seus legítims propietaris.

Comenta aquest article