Esports

Tres atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en el Trofeu Nemesi Ponsati

Per Pere Ferrando



Sandra Álvarez, el passat dissabte, en un moment de la prova de llançament de martell
Dissabte passat es va disputar a la pista d’atletisme Joan Serrahima de Barcelona el Trofeu Nemesi Ponsati.

Representant el Club Atletisme Cambrils hi van participar Elisa Laguna, Carlos Martínez i Sandra Álvarez. Els dos primers van prendre part a les proves de velocitat, els 100 metres llisos i els 200 metres llisos, mentre que la Sandra ho va fer al llançament de martell.

L'Elisa va tornar a tenir una actuació força destacada. Va quedar quarta a la tercera semifinal dels 100 metres llisos amb un registre de 13”44, millorant la seva marca personal en 11 centèsimes i quedant-se només a 1 centèsima del rècord juvenil. Una molèstia muscular al peu li va impedir prendre part als 200 metres llisos.

Per la seva part, el Carlos va guanyar la cinquena sèrie dels 100 metres llisos amb una marca d'11”88, amb la qual millorava la seva marca personal en cronometratge elèctric en 24 centèsimes. Als 200 metres llisos va assolir un registre de 24”81, allunyat dels 23”88 que va assolir a la final del Campionat de Catalunya.

Per la seva part, la Sandra va quedar vuitena a la prova de llançament de martell amb una marca de 32,15 metres, quedant-se a 60 centímetres de la seva marca personal, que és, al mateix temps, rècord de Cambrils. Cal fer esment que en aquesta competició hi prenia part l’atleta Berta Castells, la millor llançadora de martell de Catalunya i de l'Estat i que a l’agost prendrà part al Campionat del Món Absolut.

Comenta aquest article