Cultura

Formació

L'Aula de Gent Gran obre el curs 2023 amb una conferència inaugural a càrrec del doctor Enric Contreras

El doctor Enric Contreras va fer la lliçó inaugural sota el títol "L'origen d'una vida, conceptes teòrics de genètica"

Per Redacció

Acte inaugural del curs de l'Aula de Gent Gran de Cambrils, el passat dimecres
Acte inaugural del curs de l'Aula de Gent Gran de Cambrils, el passat dimecres | Cedida

L'Aula de Gent Gran de Cambrils d'Extensió Universitària va inaugurar el curs 2023, el passat dimecres 11 de gener, al saló d'actes del Casal Municipal. L'acte va estar presidit pel president de l'Aula, Lluís Álvarez, acompanyat de l'alcalde, Oliver Klein Bosquet, i la doctora Isabel Miró, Coordinadora "at honoren" de les Aules d'Extensió Universitària de la URV.

El president de l'Aula, en primer lloc, va tenir unes paraules de record per l'alumna Pilar Colom traspassada el passat 6 de gener. A continuació va donar la benvinguda als nous alumnes i va encoratjar als antics, fent esment de la seva assistència continuada, el que denota la importància que té l'Aula, tant pel que fa en l'apartat de cerca d'informació per al desenvolupament del coneixement, com per a la socialització que comporta el fet de trobar-se tots els dimecres a l'Aula. Això sens dubte serveix per l'enfortiment de les relacions socials entre persones.

Tot seguit va ser la doctora Isabel Miró qui va adreçar unes paraules per aclarir per què enguany el curs s'inicia al mes de gener, i no en les dates normals d'octubre a juny, cosa que tornarà a la normalitat el proper curs 2023-2024, aquest canvi ha estat conseqüència de la Covid. Finalment, l'alcalde Oliver Klein, va adreçar unes paraules per encoratjar l'Aula a continuar amb la tasca que s'ha fet fins ara, confirmant que l'Ajuntament continuarà recolzant l'Aula, considerant que la tasca que es fa és molt important per la gent gran de Cambrils.

Lliçó inaugural a càrrec del doctor Enric Contreras

A continuació el doctor Enric Contreras, va fer la lliçó inaugural sota el títol "L'origen d'una vida, conceptes teòrics de genètica", que va estar molt interessant i que va provocar moltes preguntes en acabar la conferència, preguntes que van estar contestades de forma prolífica pel doctor Contreras.

A dalt, parlaments de l'acte d'inauguració i a sota, la conferència del doctor Enric Contreras (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article