Societat

Trobada

El Centre Cristià ABC de Cambrils acull una trobada de diferents comunitats evangèliques de la demarcació

Convocats pel Consell Evangèlic del Camp de Tarragona, l'acte tenia un significat especial després del període pandèmic

Per Redacció

La trobada de diferents comunitats evangèliques es va dur a terme al Centre Cristià ABC de Cambrils
La trobada de diferents comunitats evangèliques es va dur a terme al Centre Cristià ABC de Cambrils | Cedida

El passat 8 de gener va tenir lloc, al Centre Cristià ABC de Cambrils, una trobada de diferents comunitats evangèliques de la província. Convocats pel Consell Evangèlic del Camp de Tarragona, l'acte tenia un significat especial després del període pandèmic que dificultava tenir moments de fraternitat entre la comunitat com és habitual al llarg de l'any.

L'acte, presidit pel pastor Fernando Campillo, va tenir una primera part de càntics –dirigits pel grup de lloança de l'Església Cristiana Unida de Valls–, seguida per la participació del baríton Josep-Rafel Jiménez, que va dirigir un cant congregacional seguit pels presents. D'altra banda, la pastora Ma. Dolors Taengua, coordinadora de les Delegacions territorials del Consell Evangèlic de Catalunya, també va informar del recent IV Congrés Protestant celebrat el desembre passat a Barcelona.

Diferents esglésies evangèliques participants

Després d'unes lectures bíbliques, els diferents pastors de les esglésies assistents de Reus, Salou, Valls i Cambrils van compartir necessitats i expectatives de les seves comunitats. Cal destacar la participació del pastor Josep Carbonell, secretari de les Església Filadèlfia (d'ètnia gitana) d'Aragó i part de Catalunya (Tarragona i Lleida). Els assistents van poder compartir en grups petits moments emotius de pregària.

És tradicional a les esglésies evangèliques començar l'any amb trobades unides per donar gràcies a Déu per l'any transcorregut i encomanar el recent estrenat any. Les esglésies evangèliques del Camp de Tarragona reuneixen més de 50 centres de culte que, a més de la seva activitat pròpiament religiosa, desenvolupen una important tasca social a diferents àrees.

Diferents imatges de la trobada de diferents comunitats evangèliques, a Cambrils (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article