El Mediterrani suma els tres punts davant La Sentiu

L'equip cambrilenc va marcar el primer gol al minut 16 de partit i va mantenir el marcador favorable fins el final

Imatge del partit del Mediterrani contra La Sentiu, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala                     Divisió d'Honor Catalana                           Grup 3

CFS Mediterrani 4 - OC La Sentiu 1

El partit va començar amb molt de respecte entre els dos equips i amb ocasions clares per obrir el marcador per part del Mediterrani, però la manca d'encert en els últims metres va fer que fins el minut 16 no pugés l'1 a 0 al marcador, obra de Martín. Poc després, al minut 18, Albert Cháfer aprofitava un contraatac per posar el 2-0, resultat amb el quie s'arribava al descans.
La segona part va començar amb una errada defensiva de l'equip local que els lleidatans van aprofitar per acostar-se al marcador. Els jugadors locals van seguir fent una bona defensa i controlant la major part d'ocasions. El gol es resistia fins que David Plaza va aconseguir batre al porter visitant i posar distància en el marcador. Marc Brull va fer el 4-1 definitiu a falta de dos minuts del final.
Aquest proper cap de setmana, el Mediterrani visitarà el líder, el Linyola, on intentarà aconseguir la tercera victòria a domicili.