Esports

El CF Oleastrum renova bona part de la plantilla amb set noves incorporacions fins al moment

Per Redacció

Quan falten 12 dies per a l'inici dels entrenaments, previstos per al proper 1 d'agost, amb el nou entrenador de l'Oleastrum, José Luís Guerra, la direcció tècnica de l'equip està centrada en l'elaboració de la plantilla per a la propera temporada, que comptarà amb una renovació total. Fins al moment només han renovat 4 jugadors de la passada temporada: Víctor Solà, Josep Cuerba, Javier Cano i Gabi Jiménez. Destacar que hi ha altres jugadors pendents de renovació, però que per diferents circumstàncies encara no s'han formalitzat.

Per altra banda, també s'han efectuat un bon nombre de fitxatges, que són els següents: Brigi, davanter, procedent del Vila-seca, de Preferent; Soto, lateral dret procedent del Reddis, de Primera Territorial; Héctor, migcampista, procedent del Camp Clar, de Primera Territorial; Vidal, migcampista procedent de la Cava, de Primera Territorial; Samu, davanter procedent del Mas Pellicer, de Segona Territorial; Marc Castellví, porter, procedent de l'Escola de Veterans de Cambrils, i Ruben, central, procedent de l'Escola de Veterans de Cambrils.

De moment, encara no estan confirmats els partits de la pretemporada que disputarà el CF Oleastrum, el que sí que es pot confirmar és ue el dia que s'iniciarà la lliga serà el proper 16 de setembre al camp de l'Oleastrum, en un partit contra l'Aldeana. El primer desplaçament de l'equip serà el 23 de setembre a Alcanar.

Comenta aquest article