Societat

Festa de Reis

El repartiment de paquets posa el punt i final a una brillant festa de Reis (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Els reis de l'Orient van repartir un total de 900 paquets, ahir al matí, i es van acomiadar de la canalla cambrilenca fins l'any vinent

Per Lluís Rovira i Barenys

Repartiment de paquets al barri de la Parellada, ahir al matí
Repartiment de paquets al barri de la Parellada, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

El repartiment de paquets va tenir els Reis de l'Orient ben atrafegats durant tot el matí d'ahir, 6 de gener. Tal com mana la tradició de la Festa de Reis a Cambrils, els Reis van fer un gran desplegament per tots els racons de la vila per donar en mà els regals que amb tota la il·lusió del món estaven esperant tant la canalla com els més grans. En total van ser 900 els paquets lliurats, segons han informat des de l'Associació d'Antics Alumnes la Salle, l'entitat organitzadora de la festa de Reis. Un cop completada aquesta feina de repartiment, Melcior, Gaspar i Baltasar es van acomiadar amb la promesa de retornar l'any vinent i tornar a repartir regals i il·lusió entre tots els cambrilencs i cambrilenques.
El repartiment de paquets, a més, va comptar amb la meteorologia com a aliada. El temps estable que va lluir durant tota la jornada va permetre fer un repartiment en unes condicions idònies.