Informació general

Els nens sahrauís acollits a Cambrils van participar diumenge a la festa Catalunya amb el Sàhara

Per RedaccióImatge de la manifestació celebrada el passat dissabte a Barcelona
El passat diumenge 15 de juliol, l'associació Hammada - Amics del Poble Sahrauí de Cambrils va organitzar l'anada a la festa Catalunya amb el Sàhara, una festa per als nens i nenes que estan acollits durant els mesos de juliol i agost a Catalunya, acompanyats de les seves famílies d'acollida, i membres de les diferents associacions d'amics del poble sahrauí, així com simpatitzants amb la causa sahrauí. La festa es va celebrar a Barcelona amb una manifestació reivindicativa i una festa.

Els autobusos van sortir des de la plaça de l'Ajuntament de Cambrils i des de la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, acompanyats de diferents vehicles particulars provinents de Cambrils, Constantí, El Catllar, Esplugues de Francolí, L'Hospitalet de l'Infant, Masriudoms, Mont-roig del Camp, Reus, Riudoms, Rocafort de Queralt, Salou, Vila-seca, Tarragona, Torredembarra i Tivissa.

El punt de sortida de la manifestació va ser a la plaça de Catalunya, on s'hi van aplegar unes 150 persones. La manifestació sota el lema "Per un Sàhara lliure" va dirigir-se fins al pla de Palau, davant de la delegació del Govern, on es van fer els corresponents parlaments per part dels representants polítics catalans i la posterior lectura del manifest reivindicatiu, que va posar punt i final a la manifestació.

Posteriorment tots els presents es van traslladar al Parc de Can Boixeres, a l'Hospitalet de Llobregat, on es va celebrar la festa, amb dinar de germanor de tots els assistents d'arreu de Catalunya i Andorra, així com la participació en diferents activitats organitzades per a l'ocasió com inflables, grups d'animació, etc.  
   
La propera trobada serà el dissabte 18 d'agost a Cambrils, dins de la festa El Camp de Tarragona amb el Sàhara, amb la col·laboració de diferents entitats i de l'Obra Social de Caixa Tarragona.

Comenta aquest article