Societat

Jocs i tallers

Jocs al carrer, contacontes i tallers de pinta cares amb la Unió de Botiguers

Al matí hi va haver jocs a la plaça de la Vila i, a la tarda, contacontes i tallers de pinta cares a la plaça de la Creu de la Missió

Per Cristina Sierra, Berta Ruiz

La maquilladora pinta la cara a una de les nenes que va participar al taller fet a la plaça Creu de la Missió
La maquilladora pinta la cara a una de les nenes que va participar al taller fet a la plaça Creu de la Missió | Cristina Sierra

La plaça de la Vila va acollir, ahir al matí, una nova sessió de jocs al carrer dins de la programació "Juga al carrer amb la UBC" –organitzada per la Unió de Botiguers de Cambrils–. Ahir es van muntar, novament, jocs gegants de fusta perquè hi juguessin petits i grans. L'activitat va comptar amb la participació de molts xiquets i xiquetes, que van poder gaudir d'un matí diferent en la darrera setmana de les vacances de Nadal i a només dos dies de l'arribada dels Reis.

D'altra banda, a la tarda, les activitats es van traslladar a la plaça de la Creu de la Missió, on també durant aquests dies s'ha instal·lat un castell inflable que té força èxit entre els més petits. Els nens i nenes van gaudir del taller de pinta cares amb una maquilladora que utilitzava pintura especial per fer dibuixos i també es va fer un contacontes amb titelles que va cridar l'atenció dels xiquets que passaven pel carrer.

Les activitats seguiran demà dimecres amb tallers i jocs gegants, a la plaça de les Remendadores, de les 11 a les 13 hores. A la tarda hi haurà una gimcana pels comerços de la Unió de Botiguers, de les 17 a les 19 hores, a la plaça de Carles Roig.

Imatge dels jocs muntats a la plaça de la Vila, ahir al matí (foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article