Infocomercial

Promoció comercial

Promoció 2x1 d'Eclèctic Acadèmia de Música en motiu de la imminent arribada dels Reis Mags de l'Orient a Cambrils

Per Redacció

Clica la foto, descarrega-la i envia-la al telèfon 615 588 842 per accedir a la promoció
Clica la foto, descarrega-la i envia-la al telèfon 615 588 842 per accedir a la promoció | Cedida

Eclèctic Acadèmia de Música fa una promoció aprofitant la imminent arribada dels Reis Mags d'Orient. El missatge promocional és el següent:

Com a celebració de l'arribada dels Reis Mags d'Orient a la nostra ciutat de Cambrils, Eclèctic Acadèmia de Música, fa una campanya per ajudar a la promoció de l'educació musical dels ciutadans de les nostres terres. La nostra acadèmia fa una promoció per fer arribar els regals cap a les persones interessades en adquirir cultura i educació musical en forma d'un val d'un 2 x 1 (dos classes en el preu d'una).

Els professors de l'acadèmia Pau Fargas i Dani Morell s'han posat d'acord amb els tres Reis Mags per poder fer aquesta campanya que ha estat consensuada des de Cambrils a l'Orient de forma telemàtica.

Les classes que s'ofereixen són bateria, piano, guitarra, violí, producció musical, harmonia, so i composició musical. Les instal·lacions de les classes estan dins d'un estudi de gravació professional amb l'ajuda tecnològica que suposa per a la pedagogia musical.

Els interessats en la nostra acadèmia podeu trucar al 615 588 842 per a demanar més informació detallada. Per poder accedir a la promoció del 2x1 us heu de descarregar la imatgeque hi ha a l'inici d'aquest text , i enviar-la al telèfon que hi ha a la imatge.

Un cop envieu la imatge al whatsapp indicat i realitzeu el bizum corresponent se us enviarà un val regal amb el nom de la persona a qui voleu fer el regal.

Des de Eclèctic us desitgem molta felicitat per a tots vosaltres i un molt bon 2023!

Comenta aquest article