Societat

Activitats nadalenques

Els festivals dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer aporten l'esperit nadalenc els darrers dies del trimestre

Durant les jornades també s'ha organitzat un mercadet solidari, en benefici que Càritas, que ha recaptat 937 euros

Per Redacció

Imatge d'una de les representacions nadalenques
Imatge d'una de les representacions nadalenques | Cedida

El Nadal és una època ben especial al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. El cicle d'Infantil i els tres cicles de Primària: Inicial, Mitjà i Superior, han protagonitzat durant les darreres tardes diferents actuacions. Pares, mares i famílies i amics han omplert, cada tarda, el teatre de l’edifici La Salle per seguir les coreografies i les cançons dels nens i nenes que han representat escenes tradicionals i moments típics d’aquestes dates o Pastorets, entre d’altres.

Les jornades de Festivals també han tingut un component solidari. Cada tarda els nois i noies de secundària han venut manualitats i berenar, en un Mercat Solidari. En total s’han recaptat 937 euros en benefici de Càritas Cambrils. D'altra banda, ahir dimecres, abans de començar les vacances, s’ha posat el punt i final a la programació nadalenca amb la visita del patge de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient i l’activitat de fer cagar el tió a Infantil i el Cicle Inicial de Primària.

Diferents representacions dels alumnes de Primària al teatre de l'edifici de La Salle (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article