Cultura

Llibre

El llibre «Antoni de Gimbernat i Arboç (1736-1816)» es podrà adquirir a les llibreries cambrilenques a partir de meitats del proper mes de gener

Els llocs de venda seran les llibreries Galatea i Carlin

Per Redacció

Portada del llibre
Portada del llibre | Cedida

El llibre "Antoni de Gimbernat i Arboç (1734-1816)", del doctor Pere Mestres i Ventura, no es podrà adquirir a les llibreries cambrilenques fins meitats del proper mes de gener de 2023. Concretament, a partir del 16 de gener es podrà trobar a les llibreries Galatea i Carlin. El llibre va ser presentat aquest passat dimarts 13 de desembre al Centre Cultural, en un acte englobat en la programació de la Festa Major de la Immaculada. La presentació va comptar amb la participació de l'alcalde, Oliver Klein; Alfred Arola, director d'Arola editors; el doctor Antoni Sitges-Serra i l'autor del llibre, Pere Mestres i Ventura.

Pere Mestres portava uns quants anys de feina en l'elaboració d'aquesta biografia d'Antoni de Gimbernat, un dels fills il·lustres de Cambrils. El mateix Pere Mestres va explicar que la idea de fer el llibre li va venir arran dels actes de celebració dels 200 anys de la mort d'Antoni de Gimbernat, que es van celebrar l'any 2016.

Comenta aquest article