Societat

Festes nadalenques

S'estrena l'espectacle de videomapping «La clau màgica de Nadal»

L'estrena es va fer el passat divendres a la tarda a la plaça de la Vila i, l'endemà es va fer la segona projecció a la Torre del Port on es combina la llum, la imatge i el so

Per Berta Ruiz

Espectacle d'imatge i llum "La clau màgica de Nadal"
Espectacle d'imatge i llum "La clau màgica de Nadal" | Berta Ruiz

El passat divendres a la tarda, a la plaça de la Vila, s'inaugurava l'espectacle en 3D de llum, imatge i so "La clau màgica de Nadal". Es tracta d'un videomapping que, durant aquestes festes nadalenques, s'anirà alternant entre la plaça de la Vila i la Torre del Port. Tant les façanes dels edificis de la plaça com la pròpia Torre del Port serveixen de llenç on es projecten un seguit d'imatges acompanyades de la música. Són unes imatges molt pròpies de l'època en les què, la clau màgica del Nadal fa activar l'engranatge de diferents escenes com castells engalanats, soldadets de plom, dolços típics de les festes, façanes guarnides o l'esperada arribada dels Reis d'Orient amb els seus jocs i regals. Per segon any consecutiu, aquesta és una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament que té una gran acollida entre el públic familiar. Enguany, s'emmarca dins del programa nadalenc "Per Nadal, estimo Cambrils, gaudeixo Cambrils".

La segona projecció del vídeo mapping es va fer ahir a la tarda a la Torre del Port i seguiran en les següents dates: els dies 21, 23, 28, 30 desembre i 4 de gener a la de la Vila i, els dies 17, 22, 24, 29, 31 desembre i 3 de gener a la Torre del Port, amb uns horaris de les 18.30 a les 19.30 hores.


Diferents imatges del videomapping projectat el passat divendres a la plaça de la Vila (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article