Societat

Un dinar de germanor posa el punt i final a la temporada del Club de Jubilats de la Casa del Mar

Per Lluís Rovira i Barenys



Taula presidencial del dinar de germanor del Club de Jubilats de la Casa del Mar, aquest passat diumenge
El Club de Jubilats de la Casa del Mar va posar, aquest passat diumenge, el punt i final a la temporada amb la celebració d'una jornada festiva en què hi van participar uns 90 associats.

La jornada va començar amb la visita al Parc Samà i va continuar, ja al migdia, amb la celebració del dinar de germanor al restaurant Daurada Park. A cadascuna de les persones que hi van participar se'ls va fer entrega d'un obsequi que consistia en un gerret xinès o bé en un cendrer de vidre. A l'acabar l'àpat es van sortejar diferents regals com ara un joc de cafè, cinc despertadors, tres safates de pastes i tres viatges d'un dia de durada. Com a fi de festa, es va fer ball.

El dinar va comptar, a més, amb dues representants del Departament de Governació de la Generalitat, Anna Pardo i Pilar Farràs.

Viatge a Alemanya

Enguany, tal com va explicar la presidenta del Club de Jubilats de la Casa del Mar, Montserrat Pujals, a Revista Cambrils Diari Digital, es recupera el dinar que ja s'havia celebrat en anys anteriors, "l'any passat vam fer un berenar sopar i enguany hem volgut recuperar el dinar, que ha costat 20 euros per persona. Aquest dinar marca el final de temporada fins al proper mes de setembre en què recuperem les activitats. Tot i això, el que falta per acabar el mes de juliol i durant el mes d'agost estarem al local tots els dilluns al matí".

Una de les primeres activitats del Club de Jubilats de la Casa del Mar per a aquest proper mes de setembre és la celebració del viatge a Alemanya. Abans, però, el dia 2 de setembre faran un viatge a Barcelona per visitar el Museu Tèxtil i el Museu de Cera.

Comenta aquest article