Cultura

Tallers Oberts

Els guanyadors del sorteig dels Tallers Oberts trien les obres de les artistes Marta Nolla i Lluïsa Recasens

El sorteig es va fer el passat diumenge durant la festa de cloenda de Tallers Oberts que es va portar a terme la Torre del Llimó

Per Redacció

Xavier Amigó amb l'artista Marta Nolla i l'alcalde Oliver Klein
Xavier Amigó amb l'artista Marta Nolla i l'alcalde Oliver Klein | Cedida

Les dues persones que van guanyar el sorteig de la 15a edició de Tallers Oberts ja tenen les obres escollides a casa. L’alcalde, Oliver Klein, i les dues artistes seleccionades van fer el lliurament dels premis ahir al matí al vestíbul de l’Ajuntament. Per una banda, Lydia Barrera, que durant el cap de setmana va visitar nou tallers participants, ha triat una obra del Taller Joiesmalt de la joiera i artista Lluïsa Recasens titulada "L'Obscur, tempesta sobre el mar a Cambrils", que ha recollit el seu marit en nom seu. Per l’altra, Xavier Amigó, que va fer una ruta per set tallers, s’ha emportat un quadre de l’artista Marta Nolla titulat "Maternitat". 

El sorteig es va fer el passat diumenge durant la festa de cloenda de Tallers Oberts que es va portar a terme la Torre del Llimó, en el marc de la Festa Major de la Immaculada. Les persones guanyadores van poder triar entre totes les obres que els i les artistes van realitzar de forma expressa per aquesta ocasió, que es trobaven exposades a cadascun dels tallers. 

Unes 300 persones van segellar el Passaport Tallers Oberts

Les dues butlletes agraciades van sortir d’entre les prop de 300 persones que van segellar el Passaport Tallers Oberts a 5 tallers, que era el mínim exigit per accedir al sorteig. A aquest destacat número de participants al sorteig, cal sumar-hi les persones visitants que van entrar a alguns tallers, sense completar el circuit. 

La 15a edició de Tallers Oberts va comptar amb més de 30 artistes, que durant el cap de setmana 10 i 11 de desembre van obrir les portes dels seus tallers per compartir el seu procés creatiu i donar a conèixer el seu art.

L'artista Lluïsa Recasens amb l'alcalde i el marit de Lydia Barrera (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article