Cultura

Artesania

El Navàs Market per Nadal, del 16 al 22 de desembre, comptarà amb presència d'artistes cambrilenques

Les dues artistes cambrilenques que hi participen són Montserrat Recasens i Roser Coma (Pintamones)

Per Redacció

Cartell del Navàs Market per Nadal
Cartell del Navàs Market per Nadal | Cedida

L'antiga botiga de la Casa Navàs de Reus acollirà, els dies 16,17, 19, 20, 21 i 22 de desembre, el Navàs Market per Nadal en un horari de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores. Es tracta d'un espai de difusió, exhibició i venda d'art i artesania que compta amb la participació de diferents artistes de la zona. En aquesta edició, hi prendran part les artistes cambrilenques Montserrat Recasens i Roser Coma (Pintamones).

Montserrat Recasens presentarà la seva col·lecció "T'escric" que és una sèrie limitada de cartes il·lustrades pintades amb elements com l'aquarel·la, el cafè i segells trobats arreu del món. Per la seva part, Roser Coma exposarà el seu ventall de creacions úniques com peces de porcellana pintada, tasses, vaixelles o il·lustració i tèxtil.

Grup d'escriptors i escriptores reusencs

A més, com a novetat, un grup d'escriptors i escriptores de la ciutat de Reus hi tindran paradeta i el públic es podrà endur a casa les obres signades dels autors i autores. Són Albert Casanovas Llort amb The Man Cup; Nando Coronado, amb Avanza; Fito Luri amb Salvar l'ànima; Monika Escuer amb els contes La llamborda fugissera, àlies Fotuda i En Pere, un ratolí al Colmado Baró, i l'obra poètica De vida i de mort floreixen les flors; Conxi Baraut amb Els Gegants i el Bestiari, Els xumets de la Mulassa i El Tió arriba a Reus; Abril B. Garcia, amb Cartes urgents; Zaray Mulet amb Pesadilla nocturna i Caos en el instituto; i Magda Barceló amb De la rauxa i del seny i Tu vida épica.

 

Comenta aquest article