Esports

Un total de 28 equips prenen part a la cinquena edició del torneig Streetball al passeig de les Palmeres

Per Redacció



Imatge d'un dels partits de la categoria sènior disputat aquest passat dissabte a la tarda dins l'Streetball
El passat dissabte es va celebrar la cinquena edició del Torneig Streetball al passeig de les Palmeres, –organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Club Bàsquet Cambrils–. Durant tot el dia es van fer partits de tres contra tres en les diferents categories.

Al matí es va iniciar el torneig amb la disputes dels partits en categories de minibàsquet, infantil i júnior, mentre que a la tarda es van realitzar els partits en categoria sènior. El nombre d'inscripcions va ser similar a les de l'any passat: en categoria de minibàsquet hi va haver 2 equips; en categoria infantil hi van participar 8 equips; en categoria júnior van inscriure's 6 equips i en categoria sènior hi van prendre part un total de 12 equips.

Els guanyadors en cada categoria van ser els següents: en la categoria de minibàsquet, el triomf va ser per l'equip The Tigers, format pels cambrilencs Brison Meier, Andreu Rom i Alan Meier. Els segons en aquesta categoria va ser l'equip Basketmania. En la categoria infantil, la primera posició va ser per l'equip Dym Salou de Salou, seguit de l'equip All Stars i Itaca. En la categoria júnior la victòria va ser per l'equip Detroit Maverics format per David Rodríguez, Emmi San Filipo, Sergi García i Asier Oñoga provinents de Navarra, el País Basc i Cambrils. En aquest grup, la segona posició va ser per 3 Reyes i la tercera per Pájaros del Terror.

En la categoria sènior, de més de 17 anys, la victòria va ser per l'equip Ningú format per Pau Papasseit, Pere Papasseit, Roger Estruch, Joan Claveria. La segona posició en aquesta categoria va ser per l'equip 3Vascos+1, i els tercers classificats van ser els cambrilencs Terroristas.

Comenta aquest article