Societat

Concurs

Judit Ribes guanya el concurs de dibuix de postals nadalenques de l'associació Swim for ELA

La temàtica del concurs de dibuix havia de girar entorn el mar, les festes nadalenques i l'ELA

Per Redacció

La guanyadora del concurs, Judit Ribes, acompanyada de Sisco Morell i l'artista David Callau
La guanyadora del concurs, Judit Ribes, acompanyada de Sisco Morell i l'artista David Callau | Cedida

L'associació Swim for ELA va organitzar, el passat dissabte al matí a les Escales Reials del Port, un Concurs de dibuix de Postals Nadalenques. L'entitat –nascuda per donar suport als afectats i afectades per aquesta malaltia i a les seves famílies– va dur a terme aquesta activitat per donar-se a conèixer i sensibilitzar els infants sobre què és l'ELA i com afecta. La temàtica del concurs de dibuix havia de girar entorn el mar, les festes nadalenques i l'ELA.

En total s'hi van inscriure 18 xiquets i xiquetes que es van repartir en tres categories d'edat: de 3 a 6 anys –4 participants–, de 7 a 10 anys –12 participants– i d'11 a 14 anys –2 participants–.  En total es van escollir nou finalistes –tots van rebre el seu premi– i d'aquests es va escollir el dibuix guanyador del concurs –que podrà veure el seu dibuix imprès en una felicitació de Nadal de l'associació Swim for ELA–. Així doncs, la guanyadora absoluta del concurs va ser Judit Ribes de l'escola Guillem Fortuny, que estava enquadrada en la categoria de 7 a 10 anys. En segon lloc i com a primera classificada de la categoria d'11 a 14 anys va quedar Irati Salamero del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. En tercera posició i com a primera classificada de la categoria d'entre 3 a 6 anys es va situar Leia Pérez de l'escola La Bòbila.

La resta de finalistes

La resta de finalistes van ser: Tino Sánchez de l'escola La Bòbila (categoria 11-14 anys); Tommy Ditchfield del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer (categoria 7 a 10 anys); Bet Ribes de l'escola Guillem Fortuny (categoria 7 a 10 anys); Mar Rull de l'escola Ventura Gassol del Morell (categoria 7 a 10 anys) ; Ricardo Martín de l'escola Cambrils (categoria 3 a 6 anys) i Ares Tomàs de l'escola Guillem Fortuny (categoria 3 a 6 anys).

El jurat va estar format per l'artista cambrilenc David Callau i la professora de l'escola Guillem Fortuny, Marinela Mas. A destacar la intensa mestralada que va bufar el passat dissabte al matí i que va fer una mica la guitza durant el concurs de dibuix.

A dalt, Irati Salamero segona classificada; a sota, Leia Pérez tercera classificada i a baix, diverses imatges del concurs de dibuix (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article