Informació general

Xiringuitos

Les platges cambrilenques comptaran amb cinc nous xiringuitos l'estiu vinent

El regidor de Serveis Josep M. Vallès va explicar en el darrer ple que, de les vuit guinguetes que es van treure novament a licitació, cinc tenen oferta i tres s'han quedat sense oferta

Per Berta Ruiz

Xiringuito a la platja de l'Ardiaca, aquest passat estiu
Xiringuito a la platja de l'Ardiaca, aquest passat estiu | Lluís Rovira i Barenys

El passat 18 d'octubre, l'Ajuntament de Cambrils treia a licitació el nou concurs de les vuit guinguetes de platja que van quedar desertes en l'adjudicació de la primera temporada. Recordem que, inicialment es van licitar 21 xiringuitos, se'n van adjudicar 13 –que són els que han funcionat enguany– i la resta van quedar deserts. Aquest nou procés de contractació va sortir a la palestra a la darrera sessió plenària del passat 25 de novembre arrel d'una pregunta formulada per ERC. En concret, la formació va preguntar si s'havien canviat les condicions d'aquest segon lot de licitació.

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Serveis de l'Ajuntament –Josep M. Vallès– va manifestar que "el concurs es va posar en marxa i ha acabat amb la presentació de propostes. Sobre vuit guinguetes, n'hi ha cinc amb oferta i tres sense oferta. Per tant, quan es faci el procés d'adjudicació tindrem cinc guinguetes més de cara al proper estiu, amb les mateixes clàusules que es van fer en el seu moment".

La propera temporada s'iniciarà l'1 de març de 2023

Aquest nou procés de contractació preveu la posada en marxa d'aquests nous serveis de restauració a les platges per a un termini de 4 anys, és a dir, des de 2023 fins al 2026. Aquestes noves guinguetes es repartiran al llarg del litoral cambrilenc. Està previst que la propera temporada dels xiringuitos a les platges s'iniciï l'1 de març de 2023. La temporada d'enguany es va allargar fins el passat 31 d'octubre i durant els primers dies de novembre es va procedir al desmuntatge de les instal·lacions.

 

Comenta aquest article