Societat

Joventut

Un grup de joves cambrilencs visita el Saló del Manga de Barcelona

La sortida va estar organitzada, conjuntament i per primera vegada, entre els Departaments de Joventut de Cambrils i de Reus

Per Redacció

Foto de grup dels joves cambrilencs que es van desplaçar a Barcelona
Foto de grup dels joves cambrilencs que es van desplaçar a Barcelona | Cedida

Un grup de joves cambrilencs va visitar, aquest passat dijous, el Saló del Manga de Barcelona, la convenció anual sobre manga, anime i cultura japonesa més esperada per aquest col·lectiu juvenil i que restarà obert al públic des del 8 al 11 de desembre. Aprofitant el primer dia d’obertura de la Fira, un nodrit grup de nois i noies del municipi seguidors d’aquest fenomen cultural, van viatjar al certamen per tal de gaudir, en directe, de les obres dels seus artistes de referència com Nabaka Suzukui, Shum Unezawa o la cantant japonesa Yoko Takahashi.

La sortida va estar organitzada, conjuntament i per primera vegada, entre els Departaments de Joventut de Cambrils i de Reus, i està emmarcada dins del programa de l’Estenedor Tardor & Hivern que, precisament, s’ha donat a conèixer aquesta mateixa setmana. L’activitat, dirigida a nois i noies d’entre 14 i 30 anys, ha estat subvencionada pel Departament de Joventut, doncs el preu d’inscripció que ha estat de 5€ incloïa l’entrada al recinte i el viatge d’anada i tornada amb bus des de Cambrils.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, és partidària de “seguir recolzant aquestes iniciatives d’oci juvenil, subvencionant-les, per tal de facilitar l’accés i l’acompanyament als i les joves a aquells esdeveniments que, sense aquest suport, seria complicat que hi poguessin assistir”

 

 

Comenta aquest article