Societat

Solidaritat

L'Associació SWIM FOR ELA organitzarà, aquest proper dissabte, un Concurs de Postals Nadalenques

El concurs es farà a les Escales Reials de Cambrils de 11:00h a 13:00h, ja que l’Associació té forts vincles amb l’activitat marítima

Per Redacció

Cartell de l'associació Swim for ELA
Cartell de l'associació Swim for ELA | Cedida

Aquest proper dissabte dia 10 de desembre tindrà lloc un Concurs de Postals Nadalenques a les Escales Reials del passeig Marítim de  Cambrils entre les 11h i les 13h, que impulsa l'associació SWIM FOR ELA, una associació que va néixer per donar suport als afectats/des i les seves famílies. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és donar a conèixer i sensibilitzar als infants en què consisteix la malaltia de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, que afecta al sistema nerviós de les persones.

L’Associació busca fons per destinar-los a investigació i millorar la qualitat de vida de les persones afectades. La malaltia cada vegada pren més protagonisme ja què es troba millor diagnosticada, d’aquí la necessitat de donar una pinzellada d’informació als infants, sempre des d’un punt didàctic i adaptat.

Bases del concurs

Donat que l’associació està molt vinculada amb activitats marítimes i donades les dates Nadalenques, ha impulsat un concurs de dibuix relacionat amb el mar, el Nadal i l'ELA. Hi haurà tres categories de participació (de 3 a 6, de 7 a 10 i d’11 a 14 anys), amb un premi per cadascuna. De cada categoria s’escolliran tres dibuixos finalistes i dels 9 finalistes s’escollirà l’infant guanyador del concurs.

Cada finalista rebrà un premi i la persona guanyadora, a més del premi, podrà veure el seu dibuix imprès en una felicitació de Nadal per a l’Associació SWIM FOR ELA. Cada participant pot utilitzar la tècnica que prefereixi per elaborar el seu dibuix (color, retoladors, aquarel·la, llapis, ceres...). Haurà de portar el material que necessiti i, si vol, un esbós del seu dibuix, que es farà a una làmina que es repartirà al mateix dia. Els i les participants podran emprar el temps que creguin que necessiten entre la franja de les 11h fins a les 13h i es poden inscriure el mateix dia del Concurs.

 

 

Comenta aquest article