Societat

Festa Major

Teatre, professó i música, ingredients dels actes centrals de la Diada de la Festa Major de la Immaculada

Cambrils viurà, entre avui al vespre i demà 8 de desembre, els actes centrals de la diada de la Festa Major de la Immaculada

Per Redacció

Imatge de la professó de la Immaculada de l'any passat
Imatge de la professó de la Immaculada de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils viurà, entre avui al vespre i demà 8 de desembre, els actes centrals de la diada de la Festa Major de la Immaculada. Aquest vespre hi ha la representació de "Guillermotta", un espectacle de cabaretamb Jordi Vidal i Jordi Cornudella i que ha estat Premi de la Crítica 2022 a Millor Actor Musical per Jordi Vidal. La representació tindrà lloc a la Cripta de l'Ermita, a partir de les 20 h i s'emmarca dins la programació d'enguany de l'Escena Cambrils.

Diada de la Festa Major

Demà 8 de desembre, diada de la Puríssima, es farà la Missa Major a l'església parroquial de Santa Maria, a partir de les 11,30h., una missa en la que cantarà la Coral Verge del Camí.A la sortida de Missa, es farà la professó de la Immaculada, que comptarà amb la participació de la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils. Acompanyarà la professó la Cobla Ministrers de Cambrils. 

A la tarda, el protagonisme el pren la música. A les 18 h, al Palau Municipal d’Esports, es farà el concert de Festa Major, amb l’Orquestra Nova Blanes. Més tard, a les 19.30 h, al mateix Palau Municipal d’Esports, es farà el ball de Festa Major. L'entrada tant al concert com al ball és gratuïta.

Comenta aquest article