Societat

Pessebres

L'AAA La Salle convoca el 64è Concurs de Pessebres obert a particulars, comerços, escoles i entitats

Enguany, s'establiran quatre categories: popular, comercial, diorames i escoles

Per Redacció

Imatge d'alguns dels premiats en la categoria de diorama en la darrera edició
Imatge d'alguns dels premiats en la categoria de diorama en la darrera edició | Berta Ruiz

Un any més, l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle –amb el suport de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i la col·laboració del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer– organitza el 64è Concurs de Pessebres. L'objectiu d'aquest concurs, tan tradicional, és fomentar la tradició catalana de fer pessebres.

El concurs està obert a la participació de tothom, tant de particulars com de comerços, escoles i entitats cambrilenques. Enguany, s'establiran quatre categories diferents: els pessebres populars; els diorames –amb un mínim de dues escenes i una de les quals ha de ser el naixement–; els pessebres comercials que s'hauran d'exhibir en un lloc de l'establiment i, la categoria dels col·legis –podrà ser un pessebre per aules individuals o un pessebre per a tot el centre–. El jurat el concurs tindrà en compte la composició del pessebre, la distribució de les figures, la perspectiva i els efectes.

16 de desembre, data límit d'inscripció

Les inscripcions es podran formalitzar als següents establiments: llibreria Escrivà (pl. de Carles Roig, 3), llibreria Torrevisca (carrer de Sant Pere, 33), llibreria Carlin (carrer de la Verge del Camí, 3) i l'Estanc n.1 (avinguda de Josep Vidal i Barraquer, 11). També es podran enviar les dades (nom, adreça i telèfon) al correu electrònic aaasallecampessebres@gmail.com o als codis QR que es podran trobar als fulletons informatius del concurs. La data límit d'inscripció és el 16 de desembre.

El jurat el concurs passarà a visitar els pessebres els dies 26 pel matí i els dies 27, 28 i 29 per la tarda, amb hora i dia concertat abans amb els participants. Els premis es lliuraran el 15 de gener, a l'edifici de La Salle, a les 11.30 hores. Tots els concursants tindran premi –que consistirà en figures de pessebre– i les podran escollir en funció de la seva classificació.

Comenta aquest article