Informació general

Concentració

Fermesa de les Àvies i Avis per la Independència en les seves concentracions dominicals al Port

Una de les properes cites destacades del col·lectiu serà la manifestació a Barcelona, convocada per l'ACN, que es farà demà dimarts

Per Berta Ruiz

Un moment de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir al migdia, al Port
Un moment de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir al migdia, al Port | Berta Ruiz

Un diumenge més, com cada quinze dies, les Àvies i Avis per la Independència es mantenen ferms en les seves trobades dominicals al Pla de les Serenes, davant del Port. Els presents van guardar deu minuts de silenci i van cantar les seves cançons habituals com l'Estaca i l'himne dels Segadors, així com les proclames que sempre acompanyen les seves concentracions. Com és habitual no hi van faltar les estelades i les pancartes reivindicatives.

Manifestació a Barcelona, demà

D'altra banda, una de les properes cites destacades del col·lectiu serà la manifestació a Barcelona, convocada per l'ACN, que es farà demà dimarts 6 de desembre a partir de les 12 hores del migdia. Aquesta concentració està en contra de l’acord de la Generalitat i el govern de l'Estat per a modificar el codi penal derogant el delicte de sedició i ampliant el de desordres públics. Des de Cambrils surt un autobús per anar a Barcelona. També es va comunicar que dimecres 7 de desembre no hi haurà la concentració habitual a la plaça de la Vila.

Comenta aquest article