Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis fan una crida a la manifestació del dimarts 6 de desembre a Barcelona

La manifestació, que començarà a les 12 h al Pla de Palau i acabarà a la plaça de Sant Jaume, es fa en protesta per l'acord de la Generalitat i el govern espanyol per a modificar el codi penal derogant el delicte de sedició i ampliant el de desordres públics

Per Lluís Rovira i Barenys

Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència van celebrar una de les darreres concentracions de l'any i van planificar les immediates accions reivindicatives de cara als propers dies. En aquest sentit, pel dimecres de la setmana vinent es va acordar no fer la concentració donat que a la plaça de la Vila hi haurà instal·lat el Mercat de Nadal i, a més, hi haurà gent que serà fora en aquest pont festiu. D'altra banda, aquest proper diumenge 4 de desembre toca fer la concentració quinzenal al port, al costat de les escales reials. Les Àvies i Avis per la Independència també van recordar que aquest proper dimarts 6 de desembre es fa la manifestació a Barcelona, convocada per l'ANC, en contra de l’acord de la Generalitat i el govern espanyol per a modificar el codi penal derogant el delicte de sedició i ampliant el de desordres públics. Aquesta manifestació començarà a les 12 h del migdia al Pla de Palau i acabarà davant del Palau de la Generalitat, a la Plaça de Sant Jaume. Ahir es recordava que des de Cambrils surt un autobús per anar a Barcelona el dia 6 de desembre i que es poden adquirir tiquets a l'agència Infor.

Un cop fetes totes les notificacions, les Àvies i Avis van engegar el repertori de càntics i proclames habituals, amb un preàmbul per fer uns "visques" dedicats al col·lectiu, a les Àvies i Avis per la Independència. Tot seguit es va cantar l'Estaca a la que van seguir els eslògans habituals "dedicats" a la justícia espanyola, alguns, i d'altres reclamant la implantació de la República i la independència. Amb el cant dels Segadors i crits d'independència es va cloure la concentració d'ahir, la darrera del mes de novembre.

Comenta aquest article