Societat

Solidaritat

L'Associació de Familiars d'Alzheimer posa en marxa una iniciativa solidària amb la venda de felicitacions nadalenques fetes pels seus usuaris

Els diners recaptats aniran destinats a la millora de les instal·lacions del centre de dia “Les Orenetes”

Per Redacció

Cartell de la iniciativa solidària de l'associació
Cartell de la iniciativa solidària de l'associació | Cedida

Amb motiu de les properes festes nadalenques, l’Associació de Familiars d’Alzheimer Costa Daurada ha posat en marxa una iniciativa solidaria. Els usuaris i usuàries del seu Centre de Dia "Les Orenetes" han elaborat unes felicitacions per oferir-les al conjunt de la ciutadania. Així, es vol donar visibilitat a les persones afectades per la malaltia, a la seva dedicació, esforç i amor que hi posen realitzant activitats per mantenir les seves capacitats actives i estimulades. A més, fer aquestes postals els hi fa molta il·lusió.  

De moment, disposen de tres punts fixes on comprar-les per un preu de 2,50 euros cada targeta. Aquests punts són: l'Ajuntament de Cambrils, la botiga de mascotes Zoona (situada al carrer de Gaudí) i al taller Traç Espai Creatiu (al carrer del Sindicat). Aquestes estaran disponibles a partir del proper 5 de desembre. També es pot anant consultant el seu Facebook “Afa Costa Daurada” on s’anirà indicant si hi ha altres establiments col·laboradors.  

Els diners recaptats aniran destinats a la millora de les instal·lacions del centre de dia “Les Orenetes”. Tenen la necessitat d’ampliar l’espai i poder així atendre a més persones afectades. Existeix una demanda creixent que necessita acolliment i tractament. Malauradament cada cop hi ha més casos d’Alzheimer i altres demències. Des de l'Associació han explicat que, "no sabem si nosaltres mateixos o els nostres pares tindrem aquesta malaltia. Com a societat, hem d’apostar per millorar els serveis dels que disposem, perquè els podem necessitar en un futur. I amb aquesta iniciativa està a les mans de tots i totes posar el nostre granet de sorra. Tenim confiança en la solidaritat de Cambrils. I que millor que el Nadal per fomentar aquest valor. No tindreu unes felicitacions fetes amb més il·lusió.” 

Comenta aquest article