Esports

Tir olímpic

Jesús Arribas del Club de Tir Olímpic Cambrils assoleix dos podis al XI Trofeu Fusellers de Sabadell

Del Club de Tir Olímpic Cambrils es van presentar a competir els socis Jesús Arribas, Hèctor Vila, Pedro A. Pardo i Francisco J. Vernet

Per Redacció

El cambrilenc Jesús Arribas, en la primera posició del podi, va quedar campió en la modalitat de Piñal
El cambrilenc Jesús Arribas, en la primera posició del podi, va quedar campió en la modalitat de Piñal | Cedida

Els passats 26 i 27 de novembre, el Club de Tir Sabadell va organitzar el XI Trofeu Fusellers de Sabadell 2022. Del Club de Tir Olímpic Cambrils es van presentar a competir els socis Jesús Arribas, Hèctor Vila, Pedro A. Pardo i Francisco J. Vernet. En aquesta ocasió Jesús Arribas va quedar campió en la modalitat de Piñal amb 15 competidors i subcampió a Cominazzo amb 10 competidors.

A més, un total de 44 participants van competir en les modalitats de Piñal, Kuchenreuter, Mariette, Cominazzo, Lamarmora i Vertterli,deixant constància del seu gran nivell a tota la competició. Els dos dies van ser de fred molt intens a primera hora i assolellats a mesura que passaven les hores, amb una temperatura ideal per a aquest tipus de competicions. A les instal·lacions hi havia un excel·lent ambient que va ajudar en el bon funcionament de la competició, amb unes instal·lacions molt adequades per practicar el tir esportiu a distàncies de 25 i 50 metres.

En acabar la competició es va procedir a un sorteig de premis tal com es fa cada any en aquesta competició. Durant els dos dies que va durar el campionat va regnar una bona companyonia i concòrdia entre tots els participants. En acabar la competició, l'organització va oferir un dinar de germanor després del lliurament de premis.

 

Comenta aquest article