Esports

Futbol

El FC Cambrils cau derrotat a casa contra el Costa Daurada i és penúltim del seu grup

Per Redacció

El FC Cambrils va perdre davant el Costa Daurada en el partit disputat ahir al matí a les instal·lacions esportives municipals
El FC Cambrils va perdre davant el Costa Daurada en el partit disputat ahir al matí a les instal·lacions esportives municipals | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Quarta Catalana (Grup 23)

FC Cambrils 1 - Costa Daurada 3

El FC Cambrils va caure derrotat, ahir diumenge a casa, davant de Costa Daurada. El partit va començar amb uns 15 minuts de retard ja que el FC Cambrils no disposava de suficients jugadors; tant sols en tenia 9 i el porter reserva. Un cop es va poder iniciar l'enfrontament es va guardar un minut de silenci per la mort del pare d'un jugador.

Quant al joc, el Costa Daurada es va avançar en el marcador en el minut 20 de la primera part i només tres minuts després van anotar el segon. A partir d'aleshores van arribar diversos jugadors del FC Cambrils que no havien arribat a temps a l'inici. En el minut 32, una gran jugada del FC Cambrils i una centrada que va rematar amb el cap Jefferson va significar el primer dels locals. Amb el marcador ajustat d'1 a 2 es va arribar al descans.

En la represa, els cambrilencs van iniciar el període atacant i van disposar de tres ocasions molt clares de gol que no van saber aprofitar. Per contra, els visitants no van desaprofitar un contraatac, en el minut 62, per materialitzar el seu tercer gol i situant un complicat 1 a 3 advers. Cap al final del partit, els nervis i la tensió van desencadenar tres expulsions amb vermella directa: dues per al FC Cambrils i una altra per al Costa Daurada.

Aquest resultat situa el FC Cambrils en el penúltim lloc de la classificació. El proper cap de setmana, l'equip no tindrà jornada de lliga i aquesta es reprendrà el dissabte 10 de desembre, a les 16 hores, contra el Maspujols, equip situat en l'antepenúltima posició del grup.

Comenta aquest article