Esports

Futbol

El Cambrils Unió no aixeca cap i encaixa la sisena derrota consecutiva

Nova derrota del Cambrils Unió, aquesta vegada davant l'At Sant Just, i continuen els mateixos problemes amb força jugadors lesionats

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre, aquest passat dissabte, contra l'At. Sant Just, a l'estadi municipal cambrilenc
El Cambrils Unió va perdre, aquest passat dissabte, contra l'At. Sant Just, a l'estadi municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Primera Catalana (Grup 3)

Cambrils Unió 0 - At. Sant Just 2

Alineació: Edgar, Aniceto, Pol Fernández, Agüero (Junior m.89), Camilo (Youssef m. 82), Menacho (Felipe m.46), Pau Prados (Adri Morales m.60), Rubio, Gito, Ikaro i Ramon Lladó (Roger Cunyat m. 60).

Gols: 0-1 m.28; 0-2 m.46

Targetes: grogues a Pau Prados, Edgar i a Aleix Llobet (banqueta)

Nova derrota del Cambrils Unió –ja en van sis de consecutives– i segueixen els mateixos problemes amb els jugadors entre lesionats i baixes. Tot plegat va propiciar que per completar la convocatòria de dissabte s'haguessin d'alinear tres jugadors del Cambrils Unió B i un del juvenil. Pel que fa a novetats es va comptar amb la incorporació del cambrilenc Gito, provinent de l'Ampolla de Segona Catalana. D'altra banda, per decisió tècnica, el partit es va jugar al camp 2.
Pel que fa al joc, els vint primers minuts de partit van ser de domini del Cambrils que va disposar de diversos córners i en el minut 8 Agüero va tenir una ocasió clar de gol que va ser rebutjada pel porter. A partir d'aquí la pressió dels local va anar baixant fins que, en el minut 28 de la primera part, en un contraatac del Sant Just, dos defensors locals es van quedar mirant la pilota i un contrari ho va aprofitar per marcar des de l'esquerra. Amb aquest resultat es va arribar en el descans.
 
Ja en el segon període, només començar, gerro d'aigua freda quan els cambrilencs van encaixar el segon gol en una jugada calcada del primer. Malgrat això, dos minuts després, l'àrbitre va xiular penal a favor del Cambrils després que fessin caure a Ikaro dins de l'àrea. El debutant Gito va ser l'encarregat de llançar-lo, però la pilota va ser rebutjada pel porter visitant. Aquesta ocasió hauria fet entrar l'equip novament al partit, però no va ser possible. Durant la resta del període, el Sant Just va disposar d'ocasions clares de gol per ampliar el marcador, però aquestes van ser molt ben resoltes pel porter Edgar que va ser el jugador més destacat de l'equip.
 
Amb aquest resultat, el Cambrils Unió ocupa l'antepenúltim lloc de la classificació. El proper cap de setmana no hi haurà partit i l'equip reprendrà la competició el diumenge 11 de desembre al camp del Can Vidalet, tercer classificat del grup.

Comenta aquest article