El Cambrils Unió B goleja el Montbrió en un partit ajornat i recupera el liderat

Els cambrilencs es van mostrar molt superiors i van ser molt efectius de cara a la porteria rival

Imatge del partit que van disputar ahir al vespre el Cambrils Unió B i el Montbrió | Cedida

Quarta Catalana (Grup 23)

Cambrils Unió B 5 - Montbrió 0

El Cambrils Unió B va rebre, ahir al vespre, la visita del Montbrió. Es recuperava el partit corresponent a la jornada 8 i que no es va poder jugar el passat 13 de novembre perquè els montbrionencs no tenien porter disponible. Els cambrilencs es van mostrar molt superiors al rival i van tenir nombroses ocasions de gol. El Cambrils Unió B va estar molt ben plantat al terreny de joc i va poder sortir al contraatac en nombroses ocasions donat que el Montbrió tenia les línies molt avançades. En el minut 5 va arribar el primer dels locals amb un gol de Júnior i vint minuts després, el Cambrils Unió B anotava el segon mitjançant Youssef. Amb el partit encarrilat s'arribava al descans. Ja en el segon període, als sis minuts de començar, novament Youssef materialitzava el tercer per als cambrilencs. Amb moltes ocasions de gol, en el minut 70, arribava el quart a càrrec de Ricardo i en el 77, Youssef feia el seu hat trick particular deixant el definitiu 5 a 0.

Amb aquesta victòria, el Cambrils Unió B recupera el liderat del seu grup. Aquest proper diumenge es desplaçarà al camp de l'Alcover, novè classificat.