Informació general

Concentració

«No ens podem quedar a casa, que és allò que volen els partits»

Les Àvies i Avis mantenen el pols reivindicatiu i fan una crida a assistir a la manifestació de Barcelona del 6 de desembre en protesta per la modificació del codi penal espanyol

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis en la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis en la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les àvies i Avis per la Independència van protagonitzar una nova concentració a la plaça de la Vila, ahir al matí, amb un clar missatge. Segons la portaveu del col·lectiu, "no ens podem quedar a casa, que és el que volen els partits. Hem de seguir manifestant-nos i seguir reclamant la independència". En aquest sentit, a l'inici de l'acte d'ahir es va recordar que l'ANC ha convocat una manifestació a Barcelona pel proper dia 6 de desembre a les 12 del migdia, en protesta per la modificació del codi penal espanyol, en la que el govern de la Generalitat hi està d'acord, i que permetrà a la justícia espanyola acarnissar-se encara més contra tota dissidència o manifestació, segons va expressar ahir la portaveu del col·lectiu de les Àvies i Avis, que també va recordar que des de Cambrils sortiran autobusos per anar a la manifestació de Barcelona el mateix dia 6 de desembre a les 9 del matí, des de l'estació d'autobusos. Els tiquets, al preu de 15 euros, es poden adquirir a les oficines d'Infor, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

D'altra banda, també es va donar compte de que hi haurà un punt de registre i verificació del Consell de la República Catalana a Cambrils. Aquest punt s'establirà des d'avui i els dijous del mes de desembre, al Casal Popular El Polvorí, de 2/4 de 8 fins les 9 del vespre. A través d'aquí qui ho desitgi es podrà donar d'alta al Consell de la República Catalana o bé revisar o actualitzar el seu carnet, en cas que ja ho sigui.

Un cop fets tots els avisos pertinents, les Àvies i Avis van encetar el repertori reivindicatiu amb el cant de l'Estaca al que van seguir les proclames habituals. Amb el cant dels Segadors es va posar el punt i final a la concentració.

Comenta aquest article