Societat

Gastronomia

Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden la seva estrella Michelin per a l'any 2023

Can Bosch conserva aquesta distinció per 38è any consecutiu, mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per 18è any consecutiu

Per Redacció

Imatge de la gala de lliurament de les estrelles Michelin, ahir, a Toledo
Imatge de la gala de lliurament de les estrelles Michelin, ahir, a Toledo | Cedida (expansión.com)

Els dos restaurants cambrilencs, Can Bosch i Rincón de Diego, renoven un any més la seva estrella Michelin per a la guia de l'any 2023. Així es va donar a conèixer, ahir a la nit, en una gala celebrada a Toledo on es va fer públic el nou mapa gastronòmic que, per als inspectors de la famosa guia gastronòmica, són els millors restaurants de l'Estat espanyol i Portugal per al proper any.

D'aquesta manera el restaurant Can Bosch conserva aquesta distinció per 38è any consecutiu, mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per 18è any consecutiu. La resta de restaurants amb estrella Michelin de la demarcació tarragonina també mantenen la distinció, un any més. Així doncs, el restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant (Priorat) l'obté per tercer any consecutiu; el restaurant Deliranto de Salou ho fa per quart any consecutiu; a més dels restaurants de les Terres de l'Ebre com són els dos d'Ulldecona, L'Antic Molí i Les Moles, així com el Villa Retiro de Xerta.

Com a novetat més destacada a Catalunya, la Cocina Hermanos Torres –dels germans bessons Sergio i Javier Torres– assoleixen la tercera estrella. D'altra banda, la Guia també distingeix tres establiments catalans, dos de Barcelona i un de Tarragona, amb la categoria Bib Gourmand, que premia els locals que serveixen cuina de qualitat a preus continguts. El local tarragoní és La Xarxa de Tarragona.

 

Comenta aquest article