Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils femení perd a la pista del Bàsquet l'Arboç després d'un mal inici de partit

Per Redacció

Plantilla del Cofran CB Cambrils femení
Plantilla del Cofran CB Cambrils femení | Cedida

Bàsquet

Tercera Categoria Femenina  (Fase Prèvia 1)

Bàsquet l'Arboç 51 - COFRAN 95 CB Cambrils 38

Flor Devesa, Júlia Risalde (6), Olga De Febrer (3), Mireia Gorriz (4), Claudia Navarro (3), Eva Arina (1), Ingrid Pares (4), Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (5), Montserrat Hernandez (4).

1 Triple (O. De Febrer). 11/28 Tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 22-2 / 7-15 / 10-12 / 12-9

El COFRAN 95 Sènior femení va tenir el seu pitjor inici de partit de la temporada. Les cambrilenques van sortir molt fluixes en intensitat defensiva i amb poques opcions i males decisions a nivell ofensiu. Tot plegat es va sumar a la complicitat de la pista del CB l'Arboç i al gran encert de les jugadores locals, amb 3 triples en el primer quart, col·locant-se a 20 punts de diferència al final d'aquest parcial. Tot i aquest mal començament, el CB Cambrils no va enfonsar-se i va aconseguir recuperar el seu joc des de l'inici del segon quart. Les jugadores van treballar molt bé defensivament i van construir opcions ofensives per aconseguir anotar i acabar guanyant el quart per 8 punts (29-17).

Després de la mitja part, les cambrilenques sabien que havien de sortir amb totes les seves eines per aconseguir remuntar el partit. I així ho van fer continuant amb la mateixa tònica del segon quart i col·locant-se fins a 7 punts per sota del marcador al minut 6 del tercer quart. Les jugadores locals però, no van desaprofitar l’avantatge i recuperaven la diferència de 10 punts al final del quart. L'últim quart va ser molt igualat i va acabar amb la balança de costat del CB l'Arboç. Finalment, tot i haver guanyat el segon i tercer quarts, les cambrilenques van patir les conseqüències d'un mal inici i ho van portar a remolc tot el partit. 

El proper cap de setmana les jugadores de Francesc Aixalà s'enfronten al CB Morell, que ocupa la segona posició en la classificació. El partit serà el diumenge 27 a les 12:30h al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article