Esports

Hoquei patins

Contundent victòria del Cambrils CH davant el Sitges

Aquest triomf deixa els cambrilencs, tot i els obstacles que s’ha trobat en aquesta primera volta, vius i pensant en la lliga d’ascens

Per Redacció

Jugadors del Cambrils CH, en un partit d'aquesta temporada
Jugadors del Cambrils CH, en un partit d'aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei patins                     Segona Catalana                       Grup 1A

Cambrils CH 8 - CP Subur Sitges 4

El Cambrils va saldar el partit davant el Sitges, el cuer del grup, amb una contundent victòria. El partit ràpidament es va posar de cara pels blaus, que al minut 2.20 obria la llauna amb un gol de Pere. Quan no s’havien jugat ni 5 minuts, una blava del Sitges va donar una falta directa als cambrilencs i Armando no va fallar. El Sitges, lluny de fer-se petit, va començar a buscar la porteria local però, per sort, va ser Roger qui va posar el 3-0 a 10 minuts per acabar la primera part.

Un minut després Gerard Morera, pel Sitges, retallava distàncies. La següent jugada, un penal a favor del Cambrils xutat per Oriol, l'entrenador, que es va haver de posar els patins per les tres lesions que tenia a l’equip, tornava a posar distància al marcador. El Sitges no es donava pet vençut i en tan sols 5 minuts es van posar 4-3, amb gols del mateix Gerard i Eloi Fernández.

A la segona part, el Cambrils només va necessitar 6 minuts i mig perquè Jordi fes el 5è gol. Al mateix minut, a 12 de l'acabament, Albert i Roger van posar el 7-3. Tan sols 15 segons després, Quim aturava un penal al Sitges. Tot i així, l'equip visitant feia el quart gol a 8 minuts per acabar el partit, obra d’Eloi.

El Sitges va mirar de reduir distàncies fins al final però va ser Armando qui a 2 minuts de l’acabament posava el 8-4 definitiu, resultat que deixa els cambrilencs, tot i els obstacles que s’ha trobat en aquesta primera volta, vius i pensant en la lliga d’ascens.

Aquest proper cap de setmana comença la segona volta de la competició i el Cambrils CH rebrà el Club d'Esports Vendrell.

Comenta aquest article