Esports

Homenatge

El Club de Tir Olímpic Cambrils celebra un acte d'homenatge en record de Luis González, president de l'entitat durant 10 anys

Luis González, mort l'octubre de 2020, també havia ocupat el càrrec de vicepresident del Club de Tir Olímpic Cambrils

Per Redacció

La vídua de Luis González rebent la placa en record de qui va ser president del club
La vídua de Luis González rebent la placa en record de qui va ser president del club | Cedida

Aquest passat diumenge, el Club de Tir Olímpic Cambrils va celebrar a les seves instal·lacions un emotiu acte per homenatjar Luis González, qui va ser president de l'entitat durant 10 anys. Anteriorment, González també havia ocupat el càrrec de vicepresident fins que, l'octubre de 2020, va morir a causa de la Covid-19. L'acte va ser impulsat per l'actual junta directiva, encapçalada pel president, Jordi Amorós.

A l'acte també hi va acudir el president de la Federació Catalana de Tir, Joan Rodríguez, qui va fer entrega d'una placa commemorativa a la vídua de Luis González, acompanyada de tota la seva famílies, amb les seves filles, el seu germà i cunyada, els gendres i els néts. Per la seva part, l'actual president del club, Jordi Amorós, va adreçar unes boniques paraules per recordar la figura de Luis González, una persona per a la qual el club era una part imprescindible de la seva vida i al qual va dedicar gairebé tot el seu temps perquè per a ell representació molt més que una afició.

Per arrodonir l'acte en record a Luis González, el club va obsequiar els presents amb un aperitiu. Ja amb les persones més properes, la jornada es va arrodonir amb un dinar de germanor on tots els presents van poder recordar la figura del Luis i la seva dedicació absoluta al Club de Tir Olímpic Cambrils.

 

Comenta aquest article