El FC Cambrils perd davant el Montblanc B amb el vent de mestral com a gran protagonista

El partit va tenir una part per cada equip, tot depenent de si es jugava a favor o en contra del vent de mestral

Partit entre el FC Cambrils i el Montblanc disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                    Quarta Catalana                           Grup 23

FC Cambrils 3 - CF Montblanc B 4

Derrota del FC Cambrils en una tarda marcada pel fort vent. El partit va tenir una part per cada equip, tot depenent de si es jugava a favor o en contra del vent de mestral. Al primer temps i amb el vent a favor, el Cambrils de seguida es va possar per davant en el marcador. Al minut 8  pujava l'1 a 0, amb una jugada de Cèsar. Al minut 20 arribava un gran gol amb escapada per la banda i centre de Boujemaa i posterior control i remat de Zakaria (2-0). Al minut 32 i 43, van tindre dues clares ocasións el Montblanc amb dos chuts al pal. Al minut 44, Cèsar marcà el 3 a 0, amb una passada de Isra.

A la segona part, el vent va anar a favor del Montblanc i va canviar el partit. El Cambrils pràcticament no va xutar en tota la segona part a porteria, mentre que cada centre del Montblanc a l'àrea era mig gol. Al minut 56 arribà el 3-1 amb un chut de fora de l'àrea que va tocar un jugador del Cambrils que va desviar la pilota. Al minut 66 i minut 80 es van marcar els altres dos gols (3-3) i quan tot feia pensar que s'arribaria al final del partit amb empat, a falta de dos minuts, el Montblanc va marcar el quart gol i va deixar el marcador en el definitiu 3 a 4.

Aquest dijous el FC Cambrils es desplaça al camp del líder, les Borges del Camp, a jugar un partit ajornat. El diumenge jugarà a casa davant el Costa Daurada.