Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils s'endú la victòria, la tercera consecutiva, contra un batallador CB Peña Fragatina

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí segueix amb la ratxa de victòries amb la tercera consecutiva aconseguida, ahir diumenge, contra el CB Peña Fragatina

Per Redacció

Partit entre el CB Cambrils i el Peña Fragatina, disputat ahir al migdia
Partit entre el CB Cambrils i el Peña Fragatina, disputat ahir al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet

Segona Categoria Masculina  (Fase Prèvia 1)

COFRAN 95 CB CAMBRILS 54 – CB PEÑA FRAGATINA 47

Alex Rodríguez (15), Pere Tost (4), Pau Escrivà (5), Ferran Torres (14), Roger Audi (2) – Raúl Martínez (6), Pablo Rodríguez, Joan Berengué (3), Òscar Font, Enric Maduell (5), Rubén Martínez, Rubén Molina.

2 Triples ( 2 Rl. Martínez, 1 Escrivà). 9-19 Tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 12-15 / 15-10 / 14-10 / 13-12

El Cofran 95 CB Cambrils masculí segueix amb la ratxa de victòries amb la tercera consecutiva aconseguida, ahir diumenge, contra el CB Peña Fragatina. Va ser un partit molt igualat de principi a fi, començant amb un parcial de 2-8 en els primers 3 minuts a favor dels visitants. Tot i això, els cambrilencs no es van deixar sorprendre –com la setmana anterior– i van anar retallant diferències fins acabar el quart 3 punts per sota, 12-15. El segon període va continuar amb la mateixa tònica, on predominaven les defenses dels dos equips, no deixant opcions per anotar en cap dels dos costats. No seria fins al minut 13 quan s’aconseguien anotar els 2 primers punts del quart; aquesta vegada per part dels cambrilencs. Amb un intercanvi de cistelles constant es va arribar al minut 17 quan els blaus van posar-se per davant en el marcador (24-23) per primera vegada. Un avantatge que van poder ampliar a 2 punts al finalitzar el quart (27-25).

Conscients que la sortida del tercer període podria esdevenir clau per al desenvolupament del partit, el Cambrils no es va deixar sorprendre, mantenint la intensitat defensiva i no deixant opcions perquè els de Fraga poguessin capgirar el marcador. Amb un parcial de 6-3 en els darrers 3 minuts, ampliaven a 6 punts la diferència per iniciar el darrer període (41-35). Aquesta diferència va augmentar a 10 punts a l'inici del darrer quart (màxima del partit) en el minut 34 (45-35), però els visitants lluny d’abaixar els braços van escurçar a 5 punts en els següents 2 minuts (45-40), obligant a demanar un temps mort per aturar la ratxa. En els últims minuts de partit, els visitants no volien que els cambrilencs aconseguissin opcions fàcils d’anotar, provocant faltes personals que portaven als jugadors a la línia de tir lliure. Gràcies a l’encert des del tir lliure i a la intensitat defensiva mostrada durant tot el partit, els jugadors dirigits per Oscar Lázaro s’endurien la victòria per 7 punts, 54-47.

Amb aquesta victòria el COFRAN 95 CB Cambrils masculí es posa amb cinc victòries i tres derrotes, i es manté a la part alta de la classificació. El proper cap de setmana tenen jornada de descans, i no tornaran a jugar fins el diumenge 4 de desembre a les 10:45 hores contra el Reus Deportiu al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article