Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència s'apleguen al Port en una nova concentració silenciosa

En aquesta trobada també es va recordar que s'està organitzant una sortida a Barcelona, el 6 de desembre, per participar en una manifestació organitzada per l'ANC

Per Berta Ruiz

Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir al migdia, al Port
Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir al migdia, al Port | Berta Ruiz

Com cada quinze dies, les Àvies i Avis per la Independència es van donar cita ahir diumenge al migdia al Pla de les Serenes, davant del Port. Com és habitual en aquestes concentracions, els assistents van guardar deu minuts de silenci i van lluir les seves estelades i pancartes habituals. Tampoc hi van faltar les consignes d'independència i les proclames que canten setmanalment, com "Sols el poble, salva el poble", "Si tothom calla hem perdut la batalla", "No volem ser una regió d'Espanya", "Som República, quedeu-vos el Borbó", així com les cançons de l'Estaca i l'himne dels Segadors.

En aquesta trobada també es va recordar que s'està organitzant una sortida a Barcelona a les 12 hores, el proper 6 de desembre, per participar en una manifestació organitzada per l'ANC. Des de l'ANC Cambrils es posaran autobusos per desplaçar-s'hi.