Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils suma la primera victòria a domicili a la pista del CB Secà Sant Pere

Va ser un partit no apte per a cardíacs, on el CB Secà Sant Pere A de Lleida va arribar a estar 16 punts per davant en el marcador

Per Redacció

Imatge d'un partit del Cofran CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cofran CB Cambrils aquesta temporada

Bàsquet

Segona Categoria Masculina  (Fase Prèvia 1)

CB SECÀ SANT PERE A 66 - COFRAN 95 CB CAMBRILS 70

Alex Rodríguez (9), Joan Berengué (4), Pere Tost (12), Oscar Font (4), Rubén Molina (4) - Pau Escrivà, Enric Maduell (6), Ferran Torres (24), Marc Gené (2), Rubén Martínez (5), Roger Audi

2 Triples (1 Berengué, 1 Martínez). 14/19 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 19-12 / 17-21 / 18-14 / 12-23

Primera victòria fora de casa del Cofran 95 CB Cambrils masculí. Va ser un partit no apte per a cardíacs, on el CB Secà Sant Pere A de Lleida va arribar a estar 16 punts per davant en el marcador.

La falta d’idees en atac de l’inici de partit va passar factura durant tot el primer quart i la meitat del segon. Els cambrilencs, tot i l’empenta que mostraven, no prenien bones decisions en atac, provocant pèrdues de pilota que feien que el rival anotés amb facilitat, acabant el primer període 7 punts per darrere (19-12). Es va iniciar el segon quart amb un triple de Rubén Martínez. Això podia semblar que fos l'inici de la reacció dels cambrilencs, però no va ser així. Els locals, aprofitant els dubtes dels de Cambrils, ampliaven la diferència fins els 16 punts al minut 15, (31-15), obligant a demanar un temps mort per aturar la sangria. El temps mort del Cambrils va servir per calmar els nervis i assentar els conceptes per començar la reacció esperada. Després va arribar un parcial de 5 a 18 i els blaus marxaven al descans amb un esperançador 36 a 33.

A la represa, els jugadors cambrilencs van sortir molt més concentrats que a l’inici, però amb un intercanvi de cistelles constant no aconseguien capgirar el marcador. De fet, cada cop que s’apropaven, el CB Secà St. Pere anotava per tornar a mantenir la diferència de 3 a 5 punts, fins a acabar el tercer quart (54-47). Amb tot per decidir en l’últim període, els cambrilencs no volien tornar de Lleida amb una derrota. Amb molt bones defenses no van deixar anotar als locals, i aquesta vegada sí, amb bones decisions en atac aconseguien posar-se per davant el marcador (59-60) en el minut 36. Aquest marge de punts ja no el van deixar fins al final del partit i, amb un altre parcial de 7-10, aconseguirien dedicar-li la patida victòria per 66-70, als pocs aficionats que es van desplaçar a veure el partit.

El proper cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí jugarà el diumenge 20 a les 12:30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el CB Peña Fragatina, rival que aquest cap de setmana va guanyar a un dels invictes del grup, el CB Alpicat. Per tant ees preveu un altre partit molt emocionant i competit.

Comenta aquest article