Informació general

Successos

La Policia Local deté dos lladres que havien robat material del magatzem de la brigada municipal

Els agents van poder localitzar els sospitosos gràcies a la col·laboració ciutadana i van recuperar una gran quantitat d'eines i màquines de treball que havien estat sostretes del magatzem

Per Redacció

Magatzem de la brigada municipal, a la plaça del Setge
Magatzem de la brigada municipal, a la plaça del Setge | Cedida

La Policia local va detenir, ahir a la matinada, dos joves veïns de Cambrils com a presumptes autors d'un robatori amb força al magatzem de la brigada municipal situat al passeig Albert i ha pogut recuperar la totalitat de les eines i màquines de treball robades. Els agents van poder localitzar els lladres gràcies a la col·laboració d'una persona que va trucar a la comissaria per informar que havia vist dos homes que estaven remenant l'interior d'un vehicle, que un d'ells agafava una caixa i que tenia la sensació que podien estar cometent un furt.  

A partir d'aquesta alerta, la patrulla va localitzar dos individus amb guants i eines que podrien ser utilitzades per obrir vehicles, que coincidien amb la descripció facilitada, i els van traslladar a comissaria, ja que només es van identificar verbalment. Una vegada confirmada la seva identitat, es va poder comprovar que un d'ells ja tenia una ordre de detenció per un altre delicte.  

Paral·lelament, la patrulla va revisar els vehicles de la zona i no va localitzar-ne cap d'obert, però va observar una gran quantitat d'eines i màquines de treball entre dos cotxes estacionats. Per aquest motiu, els agents van inspeccionar els voltants i van constatar que havien trencat la cadena de tancament de la porta del magatzem de la brigada municipal i que el material robat provenia d'allí.

Detenció arran d'una infracció de trànsit

D'altra banda, aquest migdia la Policia Local ha aturat una persona per una infracció de trànsit i l'ha acabat detenint en comprovar que tenia una ordre de cerca i detenció.   

Comenta aquest article