Societat

Aniversari

La «Fornada del 57» celebra el seu 65 aniversari

Per Redacció

Foto de grup dels homenatjats i homenatjades pel seu 65 aniversari
Foto de grup dels homenatjats i homenatjades pel seu 65 aniversari | Cedida

Aquest passat dissabte, el grup la "Fornada del 57" va celebrar el seu 65 aniversari. Per començar la matinal festival, el grup d'homenatjats i homenatjades va fer un tomb amb el trenet pels carrers de Cambrils i també van visitar el Museu Molí de les Tres Eres. Cap a quarts d'una del migdia, el grup va arribar a l'Ajuntament on va ser rebut per l'alcalde Oliver Klein i diversos regidors i regidores del consistori.

L’acte, que va tenir lloc a la sala de plens, va consistir  en els parlaments de l’alcalde i de la representant del grup, Fina Pascual. Posteriorment, es va fer el lliurament dels obsequis a les 48 persones  homenatjades i la tradicional fotografia de grup. Posteriorment, tota la colla i els seus acompanyants van continuar la celebració amb un dinar de germanor a l'hotel Sol Cambrils.

Com en totes les recepcions d’aniversari que s’han portat a terme enguany a l’Ajuntament, cadascuna de les persones homenatjades va rebre com a obsequi una làmina del reconegut artista cambrilenc David Callau. Totes les obres són originals i diferents, elaborades especialment per l’ocasió, representatives de diferents indrets de Cambrils, i dedicades a cada generació amb la inclusió del número d’anys corresponent.   

Comenta aquest article