Esports

José Luis Guerra serà el nou entrenador de l'Oleastrum

Per Ferran Tuset

El reconegut entrenador a les comarques tarragonines José Luis Guerra ocuparà la banqueta de l'Oleastrum de Primera Territorial la propera temporada 2007-2008. La nova directiva de l'Oleastrum encapçalada pel president Francesc Xavier Ferré ha fet una forta aposta en la seva primera temporada completa al club i ja ha tancat el fitxatge del nou "míster".
 
José Luis Guerra és un experimentat entrenador que, entre d'altres, ha dirigit el Nàstic, el Tortosa, el Roda de Barà i el CF Reus Deportiu, i té una reconeguda experiència en categories nacionals com Segona B i Tercera Divisió. Les dues últimes temporades com a entrenador les va fer al Tortosa: la 2004-2005 va col·locar aquest equip a Primera Catalana i a la següent, 2005-2006, i pels volts de Nadal es va veure obligat a deixar l'equip per problemes al maluc, dels quals va ser intervingut amb èxit i dels quals ja està completament recuperat.  
 
Ahir a la tarda es van reunir per primer cop per començar a perfilar els jugadors de la temporada passada que renovaran per a aquesta així com per perfilar els nous possibles fitxatges a fi de formar un equip competitiu de cara a la pròxima temporada.
 
Les aspiracions del nou entrenador per a la propera temporada, segons va manifestar, són guanyar el primer encontre i després partit rere partit intentar guanyar-ne tants com sigui possible. Guerra va indicar que agafa l'Oleastrum amb la mateixa il·lusió com si fos la primera vegada que entrena i que espera aprofitar l'oportunitat que li ha donat aquest club de la mà del seu president Xavi Ferré. De cara a la pròxima lliga, Guerra va manifestar que pensa començar els entrenaments la primera setmana d'agost, a poder ser quatre dies a la setmana (dimarts, dimecres, dijous i divendres), tot i que això es veurà condicionat per les obres que s'estan fent actualment a l'estadi municipal.

Comenta aquest article