Esports

Atletisme

Maria Taggi, tercera classificada de la categoria S-18 en el Cros de Mollerussa

D'altra banda, Pere Ferrando va quedar tercer en el Campionat de Catalunya de Pentatló Màster

Per Redacció

Sortida de la prova de cros amb Maria Taggi (dorsal 945 ) a la filera del davant
Sortida de la prova de cros amb Maria Taggi (dorsal 945 ) a la filera del davant | Cedida

Aquest passat diumenge 30 d'octubre es va disputar, a la zona esportiva del Parc de la Serra de Mollerussa, el 44è. Cros de Mollerussa. Aquest cros ha estat la 1a prova puntuable del Gran Premi Català de Cros. El Club Atletisme Cambrils hi va ser present, destacant l'actuació de la Maria Taggi a la categoria S-18. Havia de donar dues voltes a un circuit de 2.000 metres amb constants desnivells i una llarga pujada de 200 metres a mig recorregut. A la meitat de cursa es va destacar un grup de quatre atletes, entre les que es trobava la Maria. A la fase final de la cursa, es van destacar dues atletes, quedant la Maria en una 3a posició que va mantenir fins a la meta. Un excel·lent resultat per ser la primera competició de la temporada.

Altres actuacions destacades van ser la de la seva germana Emma Taggi, que va assolir la 5a posició a la categoria S-16. I la de l'Olià Pérez, 15è a la categoria S-14.

Pere Ferrando, medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Pentatló Màster

El passat dissabte dia 29 d'octubre es va disputar el Campionat de Catalunya de Pentatló en categoria màster a l’Estadi d’Atletisme Natalia Rodríguez de Tarragona. De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar Pere Ferrando, que va assolir la medalla de bronze amb un total de 1.614 punts. Al llarg de la competició va igualar el rècord de Cambrils a la prova de salt de llargada i va batre el de llançament de javelina, 200 m. llisos, 1.500 m. llisos i el del total del Pentatló.

Pere Ferrando, en un dels llençaments de javelina del Campionat de Catalunya de Pentatló Màster (foto: Miquel Merino)

 

Comenta aquest article